Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2939 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ty sie mała tak nie napinaj, bo błedy robisz.....
"szlak i pokarz" nie przystoją bussines woman
Popatrz na zdjecie i sposób pisania > to ten typ ludzi, którym sie kurwa nalezy......
Rodzice robia coraz to wieksza krzywde swoim dzieciom, wmawiajac im jacy to mądrzy, wykształceni,etc....
Na szczescie zycie sprowadza ich na ziemie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
właśnie o to chodzi znowu buractwo się wypowiada, wiecie co wasze posty są już po prostu nudne, towarzystwo wzajemnej adoracji, naprawdę wasze nic nie wnoszące posty, po co to..za wasze komentarze dziękujemy.... taki marianek, beauty itd... dostarczacie rozrywki na forum bo jestescie zwykłymi nic nie reprezentującymi idiotami, błaznami, naprawde dajcie już spokój bo waszych zjebanych opini nie che sie czytac. Jesli macie cos mądrego do powiedzenia to to zróbcie a nie piszecie byle co.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
lelek32 napisał:
taki marianek, beauty itd... dostarczacie rozrywki na forum bo jestescie zwykłymi nic nie reprezentującymi idiotami, błaznami, naprawde dajcie już spokój bo waszych zjebanych opini nie che sie czytac.
Kolego "biedronkowiec pospolity" zabraklo pracy czy piwa?

Zawsze mozesz wczesniej isc spac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
lelek32 napisał:
właśnie o to chodzi znowu buractwo się wypowiada, wiecie co wasze posty są już po prostu nudne, towarzystwo wzajemnej adoracji, naprawdę wasze nic nie wnoszące posty, po co to..za wasze komentarze dziękujemy.... taki marianek, beauty itd... dostarczacie rozrywki na forum bo jestescie zwykłymi nic nie reprezentującymi idiotami, błaznami, naprawde dajcie już spokój bo waszych zjebanych opini nie che sie czytac. Jesli macie cos mądrego do powiedzenia to to zróbcie a nie piszecie byle co.......

Nie ma przymusu czytania -zawsze mozesz zlikwidowac konto i sie zawinac. Ja na przyklad chetnie czytam Marjana. Zaczął sie bawic w Miodka i to mi sie podoba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
to go czytaj ja nie zamierzam... i ta znowu sie wypowiada gwiazda z pizdochlewic dziewczyno ogarnij sie, lansujesz sie na ku ..e i co Ci po tym , chyba ze za awatarem jakis zjebany gosciu siedzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
lelek32 napisał:
to go czytaj ja nie zamierzam... i ta znowu sie wypowiada gwiazda z pizdochlewic dziewczyno ogarnij sie, lansujesz sie na ku ..e i co Ci po tym , chyba ze za awatarem jakis zjebany gosciu siedzi.

lelek32 ty lansujesz się na prawego a ubliżasz jak idiota
wniosłeś coś do tematu ,a poza tym co wy się tak kur..... podniecacie tym forum /bo nie rozumie tu w sumie nikogo

oprócz mariana no marian byki że aż sie po łapach zbiłam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
beauty napisał:
lelek32 napisał:
taki marianek, beauty itd... dostarczacie rozrywki na forum bo jestescie zwykłymi nic nie reprezentującymi idiotami, błaznami, naprawde dajcie już spokój bo waszych zjebanych opini nie che sie czytac.
Kolego "biedronkowiec pospolity" zabraklo pracy czy piwa?

Zawsze mozesz wczesniej isc spac.

A tak wogóle wymyśl coś innego nie w kółko to samo..... piszesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
lelek32 napisał:

Wiec dlaczego wciaz to robisz? i komentujesz? Wskocz na poprawne forum to bedziesz zadowolony.
Nie widzisz, ze beauty to bawi? To zwykla gra. Czasami gra idiotke, czasami odpowiada z polotem. Nie reaguje na wrzutki i ostre zaczepki, to oznacza , ze nie traktuje tego osobiscie. Jest teflonowa jak Gabrys i przez to wkurza innych. To jednak tylko poza. Wiec nie warto!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
nie reaguje... poczekaj
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
lelek32 napisał:

jesli tak jest jak piszesz,to sam zaprzeczasz wlasnym poglądom,mowiac,ze go nie czytasz,zniknij,a kysz maro.amen.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok